4. Januar 2021

Alligevel et ok billede for i dag, Tyrkerdue, taget gennem et åbne vindue.

Familietur igen i dag, en tradition efterhånden i disse corona tider. Med børnene omkring er der ikke så meget tid til at fordybe sig i et sted eller observation, men vi kom alligevel på cirka 1 meter af en Fuglekonge, set af sønnen.
Børnene legede ved en bæk på et tidspunkt, og gik igennem vandet under nogle busker, og forskrækkede dermed en hel del småfugle: Dompap, Musvit, Blåmejse, Jernspurv? og cirka 15 Gulspurve. Faktisk også et egern. Det var lidt mærkeligt at stå på sidelinje og se alle de fugle som ens børn forskrækker, men man kan heller ikke forbyde børnene at lege på en ofte brugt sted tæt ved et villakvarter. Men interessant hvor mange fugle der egentligt var i de buske. Jeg vidste godt at der altid var nogle, og nu fik jeg så en oversigt.

Jeg kunne i dag tilføje Stormmåge (nr. 24) og også Gulspurv (nr. 25) til Boligbirding. Det var lidt efter at jeg så de 15 flyve væk fra buskene ved børnene, at der pludseligt dukkede 2 eller 3 op i vores have. Måske blev den flok i området og fløj de lidt rundt.

Dagens absolut flotteste oplevelse: 25 Stillitser ved siden af vejen. Jeg vendte selvfølgeligt med det sammen bilen – og dermed også resten af familien – og kunne derfor ret godt se dem. De var flojet op i en lavt træ, og det så fantastisk ud – de bare grene med hver nogle Stillitser på.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.