3. December 2020

3. December 2020

En anden lens på kameraet bragte ikke meget i dag, med kun 2 graders varme og en meget skyet himmel, vind og senere også sne, var det begrænset med gode muligheder. Jeg prøvede at få det bedste ud af det ved ligge i skjul i haven for at se om jeg kunne få nogle fugle tæt på.
Det lykkedes rimmeligt, men kombinationen af mig, kameraet og lensen gav kun ret uskarpe billeder.

Men jeg har fordybet mig i programmet Darktable i dag, og forsøgt noget i aften, efter at have set 2 instruktionsvideoer på YouTube. Det hjalp da noget (selvom ingen af billederne blev nogenlunde skarp) og ovenstående billede af Stor Flagspætte var nok den største redning ud af alle billeder. Den er nu meget overbelyst, men det virkede godt nok alligevel.

Her er to andre billeder fra i dag:
(Altså 2 bedre ud af 250 billeder)


Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


OM OREWOET

Familiefar, ser på fugle fra terrassestolen og i den lokale natur. Holder også lidt øje med alt andet liv.
Bor i Skanderborg Kommune


Kategorier:


99Arter Anebjerg Bogfinke Boligbirding Boligfugl DOF Egern Flagermus Fotografi Fugle Fuglesang Grågæs Gulspurv Haven Hvinand Hættemåge iNaturalist Jernspurv Kamera Lindholm Hoved Lydoptagelse Matrikelart Mossø Mus Musvåge Ravn Rød Glente Rødhals Rødstjert Rørhøg Sjagger Skanderborg Sø Skarv Skovskade Skovspurv Solsort Sortspætte Spurvehøg Spætmejse Stillits Stor Flagspætte Stormmåge Stær Sølvmåge Tornirisk Tornsanger Tyrkerdue Tårnfalk Video YouTube