2. December 2020

Det som jeg mente var 2 Rørhøg som fløj forbi ved vores hus for nogle dage siden viser sig at være Røde Glenter, takke været dette billede fra i dag, taget med det yderste af kameraens og lensens muligheder.
Jeg glemte i dag at de er to, som jeg så for nogle dage siden, så jeg løb udenfor i et forsøg på at få et brugbart billede af nr. 1, og forstyrrede dermed Glente nr 2 som kom ca 30 sekunder efter den første. Den ændrede i hvert fald retning og fløj langsomt væk fra mit område.

Et søgning på “GIMP” og “Wildlife” bragte mig til nogle hjemmesider som rekommenderer nogle plug-ins som vil gøre det nemmere at redigere billeder -så forhåbentligt kan jeg få ro til at finde ud af hvordan de bedst bruges.

Men i morgen vil jeg afprøve en lens, som jeg har bedre forventinger til. Det første krav i et forsøg på et godt billede er jo at man starter med et fint billede som man kan bruge til at bygge videre på. Det glæder jeg mig til.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


OM OREWOET

Familiefar, ser på fugle fra terrassestolen og i den lokale natur. Holder også lidt øje med alt andet liv.
Bor i Skanderborg Kommune


Kategorier:


99Arter Anebjerg Bogfinke Boligbirding Boligfugl DOF Egern Flagermus Fotografi Fugle Grågæs Gråspurv Gulspurv Haven Hvid Vipstjert Hvinand Hættemåge iNaturalist Jernspurv Kamera Lydoptagelse Matrikelart Mossø Mus Musvåge Ravn Rød Glente Rødhals Rødstjert Rørhøg Sjagger Skanderborg Sø Skarv Skovskade Skovspurv Solsort Spurvehøg Spætmejse Stillits Stor Flagspætte Stormmåge Stær Sumpmejse Sølvmåge Tornirisk Tornsanger Tyrkerdue Tårnfalk Video YouTube