2. December 2020

Det som jeg mente var 2 Rørhøg som fløj forbi ved vores hus for nogle dage siden viser sig at være Røde Glenter, takke været dette billede fra i dag, taget med det yderste af kameraens og lensens muligheder.
Jeg glemte i dag at de er to, som jeg så for nogle dage siden, så jeg løb udenfor i et forsøg på at få et brugbart billede af nr. 1, og forstyrrede dermed Glente nr 2 som kom ca 30 sekunder efter den første. Den ændrede i hvert fald retning og fløj langsomt væk fra mit område.

Et søgning på “GIMP” og “Wildlife” bragte mig til nogle hjemmesider som rekommenderer nogle plug-ins som vil gøre det nemmere at redigere billeder -så forhåbentligt kan jeg få ro til at finde ud af hvordan de bedst bruges.

Men i morgen vil jeg afprøve en lens, som jeg har bedre forventinger til. Det første krav i et forsøg på et godt billede er jo at man starter med et fint billede som man kan bruge til at bygge videre på. Det glæder jeg mig til.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.