1. December 2020

Endnu en naturmæssigt stille og roligt dag. Det var meget tåget, så der var ikke meget at se de gange jeg så ud af vinduet. Rødhals og Stor Flagspætte blev noteret – fordi de var mest iøjnefaldende for mig i dag.

Jeg kørte forbi Bygholm park og omgivelsen i dag og havde ikke meget tid. Under ideale omstændigheder ville jeg måske lige have stoppet for at se hvor man kan parkere og hvor man eventuelt kan gå tur. DOF-basen melder nemligt om ret fint fugleliv i området, med især mange ænder.
Men gaden til området er under rekonstruktion, og det virkede lidt kaotisk. Jeg kørte derfor videre og var dermed på det rigtige tidspunkt hjemme igen.
Gammel Horsensvej til Horsens virker i øverigt ikke særligt tiltrækkende. Det var først ved Horsens at der var noget natur.

Ellers tænker og drømmer jeg om bedre billeder fra min kamera, og ser derfor YouTube, overvejer at bruge RAW i fremtiden, blive meget bedre til billedbehandling (jeg har “kun” GIMP) og tænker på at jeg skal have et eller andet form for database, sådan at jeg nemmere kan finde billeder igen eller lave nogle grupper/kollektioner. Så der er faktisk rigeligt at lave på disse tågede efterårsdage.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


OM OREWOET

Familiefar, ser på fugle fra terrassestolen og i den lokale natur. Holder også lidt øje med alt andet liv.
Bor i Skanderborg Kommune


Kategorier:


99Arter Anebjerg Bogfinke Boligbirding Boligfugl DOF Egern Flagermus Fotografi Fugle Grågæs Gråspurv Gulspurv Haven Hvid Vipstjert Hvinand Hættemåge iNaturalist Jernspurv Kamera Lydoptagelse Matrikelart Mossø Mus Musvåge Ravn Rød Glente Rødhals Rødstjert Rørhøg Sjagger Skanderborg Sø Skarv Skovskade Skovspurv Solsort Spurvehøg Spætmejse Stillits Stor Flagspætte Stormmåge Stær Sumpmejse Sølvmåge Tornirisk Tornsanger Tyrkerdue Tårnfalk Video YouTube