28 December 2020

Ingen rigtige nye observationer i dag. Der er heller ikke meget tid for ro og fuld koncentration i øjeblikket med familiens juleferie og arbejde. Vi gik dog alle en ny tur i Anebjerg, som leverede en obs af en Musvåge og en Tårnfalk. Gad vide hvor stor et territorium en Tårnfalk har. Kan det være den samme fra vores villakvarter, eller er det den fra Fælleden? Gul Bævresvamp var der langt flere steder end jeg sidste gang bemærkede.

Der er desværre ingen fokus på insekter eller planteliv i disse vintertider med regn og blæst, og især ingen sol. Jeg glæder mig til mere bevægelse der.

Jeg begynder så snart at tænke på fugledysten nytårsdag (hvor jeg heller ikke har alverdens tid) og dermed også starten af Forårs Boligbirding. Jeg synes simpelthen at det er sjovt.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.