27. December 2020

A regnfuld dag med en ordentligt blæsevejr – når man skal i bad så skal man bad.

Og ja da, så skete der noget i Boligbirding. Men det skal først og fremmest siges at jeg også hang ud af vinduet – og dermed beskyttet mod regn og vind – i måske 2 timer. Belønningen kom dog denne gang.

Først og fremmest dagens observation: En Gråand! Ikke verdens mest spændende observation, men fra vores matrikel blev den kun set 1x før, langt væk ved en lille bitte sø i marken.
I dag fløj 1 Gråand ensomt forbi, imod vind og regn, og jeg havde dermed tid til at komme over min forbavselse og tage nogle meget dårlige billeder, som lige viste hvad det var.

Lidt senere kunne jeg tydeligt høre en Ravn. Mens jeg ledte efter den dukkede den pludseligt op foran mig. Regnen og skyerne gjorde det vel svært at tage ordentlige billeder – men den rudeformede hale afslører allerede at det er en Ravn:

Til sidst kom den anden art som jeg ventede på: Ringduer som kom i en lille flok til Skoven til at sove til natten. Endeligt Ringdue på listen!

Det blev så til fugleart nr 30, 31 og 32 til Boligbirding December.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.