26. Oktober 202

Det blev til en hurtigt tur i Nordskoven i Silkeborg, hvor jeg hverken havde kamera eller kikkert med. Så det var glædeligt at lægge mærke til at jeg alligevel kunne høre en Spætmejse, Skovskade, Stor Flagspætte, Blåmejse og Gærdesmutte. Det var da noget at jeg fik ud af alle ture de sidste måneder.

Og ved en kort stop i Gammel Ry fand jeg denne Røde Fluesvamp oppe på en bakke ved hedeområdet ved Galgebakken, tilsammen med en Mejsetog i høje grantræer, hvor jeg så en Blåmejse, Musvit, Sumpmejse, Topmejse (som også kunne høres -det rullende trillelyd) og en Træløber/ Korttået Træløber.

Virkeligt ikke dårligt for en ret optaget dag.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.