27. Oktober 2020

Det var, som kan ses, et meget specialt og imponerende vejr i dag, med kraftige byger og mørke himler mod et solbelyst efterårslandskab. En dobbelt regnbue ved Gammel Ry, hvoraf den mest kraftige regnbye viste hele buen. Landskabet omkring Emborgvej var til tider spektakulairt, og sætte alt jordisk daglivliv i perspektiv hos mig.

men bygerne sørgede også for at jeg ikke rigtigt kom udenfor. De par chancer jeg havde for at komme udenfor blev regnet væk.

Jeg nåede at tage nogle billeder af et andepar, men på dette tidspunkt var de allerede for langt væk i svag lys. Så jeg ved ikke hvad det er.

Dog ved tankstationen i Skanderborg så jeg at der kom nogle Alliker og Råger flyvende, og da jeg skulle vente til tanken var fyld op, begyndte jeg at tælle dem. Omkring 3000 Kragefugl senere var jeg nødt til at køre lidt væk fra pumpen, og efter mere en 3500 Kragefugl opgav jeg og kørte hjem. Mon ikke der var 4000, men jeg nøjedes med at registrere 3500.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


OM OREWOET

Familiefar, ser på fugle fra terrassestolen og i den lokale natur. Holder også lidt øje med alt andet liv.
Bor i Skanderborg Kommune


Kategorier:


99Arter Anebjerg Bogfinke Boligbirding Boligfugl DOF Egern Flagermus Fotografi Fugle Grågæs Gråspurv Gulspurv Haven Hvid Vipstjert Hvinand Hættemåge iNaturalist Jernspurv Kamera Lydoptagelse Matrikelart Mossø Mus Musvåge Ravn Rød Glente Rødhals Rødstjert Rørhøg Sjagger Skanderborg Sø Skarv Skovskade Skovspurv Solsort Spurvehøg Spætmejse Stillits Stor Flagspætte Stormmåge Stær Sumpmejse Sølvmåge Tornirisk Tornsanger Tyrkerdue Tårnfalk Video YouTube