25. September 2020

På en gedigen regnvejrsdag søgte denne fugl ly under fugleplatformens tag. Og det lignede såmænd som om den var faldet i søvn. Efter at den vågnede kom en Tyrkerdue til platformen, og også den tilbragte en del tid i og på platformen.
Det gjorde at alle småfugle var nødt til at spise et andet sted, hvilket resulterede i småfugle alle vejne, endda til den anden side af ruden som jeg holdt næsen næsten til.
Det blev derfor til et flot, tæt syn af en Skovspurv, en Blåmejse og en Musvit.

Jeg har måske endeligt styr på flugtkald af Grønirisk. Jeg havde allerede længe en formodning om hvordan det lyder, men nu er jeg ret sikker.

Om aften, efter børnene er blevet puttet, er det nu så mørkt at det ikke længere er muligt at se på fuglene. Uden sollys er det nemligt svært at identificere noget som helst.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


OM OREWOET

Familiefar, ser på fugle fra terrassestolen og i den lokale natur. Holder også lidt øje med alt andet liv.
Bor i Skanderborg Kommune


Kategorier:


99Arter Anebjerg Bogfinke Boligbirding Boligfugl DOF Egern Flagermus Fotografi Fugle Grågæs Gråspurv Gulspurv Haven Hvid Vipstjert Hvinand Hættemåge iNaturalist Jernspurv Kamera Lydoptagelse Matrikelart Mossø Mus Musvåge Ravn Rød Glente Rødhals Rødstjert Rørhøg Sjagger Skanderborg Sø Skarv Skovskade Skovspurv Solsort Spurvehøg Spætmejse Stillits Stor Flagspætte Stormmåge Stær Sumpmejse Sølvmåge Tornirisk Tornsanger Tyrkerdue Tårnfalk Video YouTube