24. September 2020

Det er utroligt men sand: jeg opdagede først hjemme at der var en Musvåge på billeded. Måske var jeg optaget af skuespillet af Rågerne som jagtede Tårnfalken, at jeg bare gik ud fra at der kun var Tårnfalken i luften. Heldigvis tog jeg billeder, det er vel altid en god ide i mit tilfalde. Så kom musvåge også med.

Det er lidt svært med at indberette nogle fuglearter som bliver jagtet. I dag så jeg nogle Gråænder og de første Pibeænder for dette efterår. Den sidste art bliver knaldet ud af luften i en størelsesorden af 40.000 styks i et år. Det er bæredygtigt, siger artiklen linket fører til. Nå. ja.
Men skal jeg så fortælle hvor de er, og hvor mange de er, sådan at her og fru Jensen fra nabobyen kan starte en ny hobby: Jagten på observerede fugle?
Eller er det slet ikke sådan det virker?


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.