25. November 2020

En tur til Horsens fjord og især Sondrup Strand bragte blandt andet denne flotte Silkehale. Art nr 109.
Det var utroligt at allerede se den på parkeringspladsen lige efter jeg slukkede for bilens motor. Allerede der kunne jeg gennem ruden tage nogle ok billeder, og senere, mens jeg var på stedet i cirka 50 min., mødte jeg den 4 gange mere. Den sidste gang var en 4-5 meter foran mig på en bærbusk, efter jeg havde stået stille i 10 til 15 minutter. Fantastisk at den landede netop på busken foran mig – jeg havde håbet på det, men det var nok rent tilfaldigt.

Efter den spiste de røde bær, kunne jeg tage nogle ekstra billeder lidt højer op i buskene, hvor den viste den flotte hovedfjerdragt:

Jeg mente at Silkehaler nok altid er i en flok, men denne var alene i de 50 minutter.

Der er mange billeder som jeg ikke har udarbejdet endnu. Jeg håber at der er en art mere på billederne, men jeg er ikke sikker og slet ikke sikker at billederne er gode nok. Nu at jeg har set rundt på nettet og fordybet mig lidt i lenser, har jeg svært ved at være fuld tilfreds med min nuværende lens.
Den er dog ok når fuglene er på busken foran mig.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.