24. November 2020

I går aften gik jeg igennem kameraindstillingerne og mente at jeg havde forstået lidt af de YouTube videoer og hjemmesider jeg besøgte. Mine billeder ser bedre ud, men på en dag som i dag, med en grå og overskyet himmel og det i en i forvejen mørk skov, var det umuligt at tage nogenlunde skarpe billeder.
Ud af 166 billeder jeg tog – hvor jeg pillede meget med kameraets knapper – har jeg kun bevaret 9, hvoraf ovenstående er det eneste landskabsbillede som overlevede.
Det er et af en af sidebækkene i det lokale skov, hvor der er meget okker i vandet.

Hjemme ville jeg haft åbnet nogle vinduer for at tage billeder af havens fugle, men da der var slukket for vand i huset i dag, ville jeg ikke køle huset endnu mere ned. Så heller ikke nogen skarpere billeder derfra.

Dagens største oplevelse var alle de Fuglekonge i skoven. Nogle steder kunne jeg ikke finde ud af hvor mange de var, især fordi jeg ikke kunne finde dem i træets toppe – hvis det virkeligt var der de var. På et tidspunk var jeg dog cirka 1,5 meter fra to som ikke virkede særligt bange for mig. Men ikke engang der kunne jeg tage et nogenlunde ordentligt billede:

Men dejligt at se dem så tæt på.

Jeg sad også ned i en halv time, på et sted hvor jeg mente der kunne komme nogle fugle. Det var mening at der så skulle dykke nogle op efter et stykke tid, men det eneste jeg så var Råger og Alliker som fløj over skoven.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.