26. November 2020

Det meste af dagen blev brugt til at gennemgå billeder fra i går. Især ovenstående billed tog en del tid, da jeg havde mange billeder af disse fugle højt oppe i et træ, bag en anden træ. Dette billede er det eneste ud af 30 hvor jeg kunne se – efter bearbejdning i Gimp – at de var Gråsisker der var tale om. Hvilken art tør jeg ikke sige med disse dårlige billeder.

Jeg så også en del videoer af blandt andet Espen Helland og til sidst om aften denne video af Will Goodlet – Taking Sharp Bird Photos:

Det er nogle rigtigt gode tips – meget fint foklaret, men tip nr 13 kom som en overraskelse, og ramte mig lige der hvor det batter. Også da jeg så tip nr 13 en anden gang fik jeg stadigvæk gåsehud.

Men det er klart at mine billeder i øjeblikket er teknisk så dårligt at jeg ikke behøver at bekymre mig om noget andet end om det overhovedet er muligt at se hvad det er.
Så jeg skal først arbejde på at få det tekniske på en vist niveau sådan at arterne nemmere kan genkendes, og først derefter kunne jeg drømme om nogle dejlige billeder.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


OM OREWOET

Familiefar, ser på fugle fra terrassestolen og i den lokale natur. Holder også lidt øje med alt andet liv.
Bor i Skanderborg Kommune


Kategorier:


99Arter Anebjerg Bogfinke Boligbirding Boligfugl DOF Egern Flagermus Fotografi Fugle Grågæs Gråspurv Gulspurv Haven Hvid Vipstjert Hvinand Hættemåge iNaturalist Jernspurv Kamera Lydoptagelse Matrikelart Mossø Mus Musvåge Ravn Rød Glente Rødhals Rødstjert Rørhøg Sjagger Skanderborg Sø Skarv Skovskade Skovspurv Solsort Spurvehøg Spætmejse Stillits Stor Flagspætte Stormmåge Stær Sumpmejse Sølvmåge Tornirisk Tornsanger Tyrkerdue Tårnfalk Video YouTube