25. August 2020

Dagens højedepunkt var dette dårlige billede, af en helt almindelig Musvåge. Men det var en dejlig følelse at have fundet en bitte prik på himlen og kunne fotografere det og identificere det.
Det er rart at være så opmærksom at verden bliver større. Og denne Musvåge kan blive den eneste musvåge jeg ser i denne ugens Boligfugl. Så tjek, den er med.

Og jeg opdagede at jeg ikke har styr på at der findes Pibere i fugleverden, Engpiber har jeg set nogle gange i haven, men eng- og skovpiber findes jo også. Det er godt at se fuglebogen iggennem, for at se hvad der egentlig findes.

Dagen bod ellers på nogle svirrefluer og en del edderkopper rund omkring, og en Stor hedelibel som møder en anden Hedelibel oppe på garagens tag.

Ikke det helt store, men nok til at glæde sig over.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


OM OREWOET

Familiefar, ser på fugle fra terrassestolen og i den lokale natur. Holder også lidt øje med alt andet liv.
Bor i Skanderborg Kommune


Kategorier:


99Arter Anebjerg Bogfinke Boligbirding Boligfugl DOF Egern Flagermus Fotografi Fugle Grågæs Gråspurv Gulspurv Haven Hvid Vipstjert Hvinand Hættemåge iNaturalist Jernspurv Kamera Lydoptagelse Matrikelart Mossø Mus Musvåge Ravn Rød Glente Rødhals Rødstjert Rørhøg Sjagger Skanderborg Sø Skarv Skovskade Skovspurv Solsort Spurvehøg Spætmejse Stillits Stor Flagspætte Stormmåge Stær Sumpmejse Sølvmåge Tornirisk Tornsanger Tyrkerdue Tårnfalk Video YouTube