18. September 2020

18. September 2020

Så var den der: Musvågen! Endeligt “set fra matriklen” efter en måneds fravær.

Det var til og med dagens allerførste syn, da det var udsigten fra soveværelsetvindue kl 7:07:

En tæt tåge gjorde nok at fuglen valgte et andet rastested end normalt. Jeg har aldrig set en musvåge i haven, og faktisk har jeg aldrig set en musvåge så tæt på, så jeg var overbevist at det “bare” var en Tårnfalk, som ofte sidder i et træ ved siden af.

Familien syntes dog at den var ret stor, hvilket ikke fik mig fra Tårnfalk ideen. Det var først her til aften da jeg arbejdede med billederne at det gik op for mig at der var noget galt med min identifikation. Det er indtil videre tit at billederne hjælper meget med identifikation. Der mangler nok flere års erfaring før det vil ændre sig noget.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


OM OREWOET

Familiefar, ser på fugle fra terrassestolen og i den lokale natur. Holder også lidt øje med alt andet liv.
Bor i Skanderborg Kommune


Kategorier:


99Arter Anebjerg Bogfinke Boligbirding Boligfugl DOF Egern Flagermus Fotografi Fugle Fuglesang Grågæs Gulspurv Haven Hvinand Hættemåge iNaturalist Jernspurv Kamera Lindholm Hoved Lydoptagelse Matrikelart Mossø Mus Musvåge Ravn Rød Glente Rødhals Rødstjert Rørhøg Sjagger Skanderborg Sø Skarv Skovskade Skovspurv Solsort Sortspætte Spurvehøg Spætmejse Stillits Stor Flagspætte Stormmåge Stær Sølvmåge Tornirisk Tornsanger Tyrkerdue Tårnfalk Video YouTube