18. September 2020

Så var den der: Musvågen! Endeligt “set fra matriklen” efter en måneds fravær.

Det var til og med dagens allerførste syn, da det var udsigten fra soveværelsetvindue kl 7:07:

En tæt tåge gjorde nok at fuglen valgte et andet rastested end normalt. Jeg har aldrig set en musvåge i haven, og faktisk har jeg aldrig set en musvåge så tæt på, så jeg var overbevist at det “bare” var en Tårnfalk, som ofte sidder i et træ ved siden af.

Familien syntes dog at den var ret stor, hvilket ikke fik mig fra Tårnfalk ideen. Det var først her til aften da jeg arbejdede med billederne at det gik op for mig at der var noget galt med min identifikation. Det er indtil videre tit at billederne hjælper meget med identifikation. Der mangler nok flere års erfaring før det vil ændre sig noget.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.