18. December 2020

Det er nok en af de bedre billeder af den seneste tid. Og det igen i gråvejr.
Denne Musvåge sad tæt på vejkanten, og da jeg havde kameraen ved hånden behøvede jeg bare at køre forbi og trykke af. Helt skarp er den ikke, men den kan ses.

Det var på en tur til Grumstrup at jeg så den, sammen med en del øverige observationer. Den har jeg bare ikke udarbejdet endnu. Men med familiens ferie foran døren, burde jeg have tid til at nyde dem sidste rigtige tur af 2020. Jeg håber fra nu af at jeg kan komme ud til nogle småture til søer eller andre nemme steder. Men hvem ved.

Hjemme på matriklen fløj der til min forbavselse en Rød Glente meget tæt på. Jeg tænkte faktisk på et øjeblik at den måske ville sætte sig i vores Rønnebærtræ. Men sandsynligvis tjekkede den stien ved siden af vores haver. I Grumstrup havde jeg faktisk også set en Rød Glente, så helt så sjældent er de ikke denne vinter.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


OM OREWOET

Familiefar, ser på fugle fra terrassestolen og i den lokale natur. Holder også lidt øje med alt andet liv.
Bor i Skanderborg Kommune


Kategorier:


99Arter Anebjerg Bogfinke Boligbirding Boligfugl DOF Egern Flagermus Fotografi Fugle Grågæs Gråspurv Gulspurv Haven Hvid Vipstjert Hvinand Hættemåge iNaturalist Jernspurv Kamera Lydoptagelse Matrikelart Mossø Mus Musvåge Ravn Rød Glente Rødhals Rødstjert Rørhøg Sjagger Skanderborg Sø Skarv Skovskade Skovspurv Solsort Spurvehøg Spætmejse Stillits Stor Flagspætte Stormmåge Stær Sumpmejse Sølvmåge Tornirisk Tornsanger Tyrkerdue Tårnfalk Video YouTube