19.December 2020

19.December 2020

Billede fra ind i huset, gennem vinduet, oppe mod himlen. Men takke været Darktable alligevel nogenlunde ok. Tårnfalken i vores Rødtjorn. Som sagt er den der næsten hver dag, og nu er den også begyndt at komme til Kirsebærtræet, så den kommer tættere og tættere. Måske bliver det allerede nu lidt svære at finde mus.

Det lykkedes ellers ikke at se nogle spændende arter i dag, altså bortset fra Tårnfalken, Stor Flagspætte og Tyrkerduen, som vi jo er så heldigt at se hver dag. Der blev ellers flittigt kigget ud af vinduet i dag, men ingen Ringdue, Gulspurv, Sølvmåge, Hættemåge eller lignende. Det er lige før at det er i øjnefaldende.

Jeg har problemer med at gennemgå de billeder fra i går. Det er mange og jeg har ikke så meget tid i øjeblikket. Men det lykkedes dog at se på Rød Glente:

Og endnu en Musvåge:

Så må jeg have fornøjelsen af at langsomt arbejde mig igennem billederne. Nu bare håbe på at der ikke kommer alt for mange nye til i morgen.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


OM OREWOET

Familiefar, ser på fugle fra terrassestolen og i den lokale natur. Holder også lidt øje med alt andet liv.
Bor i Skanderborg Kommune


Kategorier:


99Arter Anebjerg Bogfinke Boligbirding Boligfugl DOF Egern Flagermus Fotografi Fugle Fuglesang Grågæs Gulspurv Haven Hvinand Hættemåge iNaturalist Jernspurv Kamera Lindholm Hoved Lydoptagelse Matrikelart Mossø Mus Musvåge Ravn Rød Glente Rødhals Rødstjert Rørhøg Sjagger Skanderborg Sø Skarv Skovskade Skovspurv Solsort Sortspætte Spurvehøg Spætmejse Stillits Stor Flagspætte Stormmåge Stær Sølvmåge Tornirisk Tornsanger Tyrkerdue Tårnfalk Video YouTube