17. November 2020

Eneste observation i dag var en Gråspurv hun i haven. Gråspurve ses faktisk sjældent i øjeblikket, så den var værd at notere.

Men ellers har jeg set mange videoer -mange gode videoer – omkring forskellen mellem den ene og den anden kamera lens. jeg er blevet en del kloger, og ved endnu mindre hvad jeg nu skal. Min budget 50-250mm lens fungerer fint, den kan se så langt som mit øje kan, men den har til gengæld aldrig taget et skarpt billede.
Det er dog heller ikke tiltrækkende at betale et formue for en lens som er enormt stor og tung og som er måske alt for god til mit formål. Fordi mest af alt vil jeg bare tage billeder sådan at jeg kan se -eller finde ud af – hvilken fugl det er.
Jeg kunne derfor godt tænke mig at have en lens som ikke er dyrt, men som er en tand eller to bedre end den jeg har nu. Måske en bedre 300mm lens?


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.