11. December 2020

En stille dag igen, lidt regn og skyer udenfor, dårlig nyt indenfor som lige skulle bearbejdes.
Jeg har dog genopfrisket min komputer OS, og skal nu geninstallere en hel del. Det gjorde jeg mest af alt for at få den nyeste version af Darktable, og nu er jeg på version 3 – og det glæder jeg mig til.
Indtil videre giver programmet en meget god indtryk, og jeg vil gerne se om jeg kan bruge collections til at tage fuglearter og andre ting med. Fordi nu forsvinder billederne bare ud i historien, og jeg ved næppe hvad jeg har.
Men nu at jeg har fordybet mig lidt i fotografi og har en anden lens, mener jeg at jeg på sigt burde kunne tage bedre billeder. Så jeg vil gerne starte forfra med billederne og samle på nogle gode billeder, forhåbentligvis af mange arter.
Jeg ved ikke helt hvor jeg skal placere dem, indtil videre er de faktisk på iNaturalist, men måske kan jeg bruge denne hjemmeside til at samle på dem og vise dem frem.

Den Blå Kærhøg fra igår kom faktisk forbi igen, men desværre heller mere end det. Jeg så den fløj forbi, og den vendte ikke tilbage -ikke at jeg kunne se i hvert fald.

Men der var dog hele 7 Dompape i haven. Det er første gang at jeg ser så mange i denne – snart begyndende – vinter. Sidste år var der cirka 10 i nogle træer tæt på. Så mon ikke de flokkes om vinteren. Det par som var i vores have om forår og sommeren igennem, er der ikke længere. Men det er nok dem som oftest besøger foderbrættet.

Her til aften så jeg denne video, som jeg godt kan lide fordi det repræsentere vel lidt den langsomme naturnyddelsen som jeg efterstræber:


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.