12. December 2020

Bare fordi jeg godt kan lide Hvinænder, blev det til dette billede fra Mossø (Øst). Det var endnu en meget grå dag, men på en times tur til Mossø så vi alligevel cirka 800 Blishøner, 650 Troldænder og mindst 30 Hvinænder -men mon ikke det var nærmere 100 af dem. Det var dejligt at være ude igen, det var et stykke tid siden at jeg var på en tur.

Billederne blev ret ok, for dette mørke vejrtype, og det lykkedes allerede nu at bearbejde dem i den ny Darktable og – til min overraskelse – også en ny Gimp. Jeg har dog ikke fundet ud af hvordan jeg vil tagge dem, og i hvilket program. Mon ikke at det ville være mest praktisk i Darktable.

Der var også en Sumpmejse i vores have, så det er en art mere til Boligbirding December. Den var vel forventet, og jeg mener faktisk at jeg allerede havde set en før, men der var jeg ikke 100% sikker fordi det gik lidt stærkt.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.