Onsdag 27 April 2022

Boligbirding

Hele 10 Fiskehejre blev det til i dag som fløj forbi vores hus, 6x Syd Vest og 4x Nord Øst. Hvor mange af dem er den samme som flyver frem og tilbage er ikke til at sige, især fordi jeg har observeret dem gennem hele dagen.

Om aften, mens børnene blev puttet, stod jeg en halv time midt i haven. Der kom nogle måger forbi som desværre kom bagfra, så jeg kunne ikke helt se hvad det var. Jeg har det også stadigvæk lidt anstrengt med måger. På mine gode dage vil jeg gerne se om jeg kan identificere dem, og en hættemåge tager jeg jo gerne med. Men de unge måger… det har jeg slet ikke styr på, og jeg ved ikke om jeg nogen siden får det.

Først så jeg 1 Stær som landede på husets tag. Den kiggede med det sammen på gavlen, lige under taget. Den fløj nogle sekunder efter til naboens tag og så også der på gavlens højeste punkt, og lidt efter så jeg at der var to, hvor den ene ventede i træet og den anden så på et tredje hus, også på det højeste punkt af gavlen. Jeg blev lidt trist til møde, fordi jeg mente at de måske ledte efter en redeplads. Men måske tænkte de mere på mad?


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.