9. Juli 2020

Denne bille var den mest iøjnefaldende observering for i dag. Den fandtes i haven under en affaldsposen under trinnet til værkstedet. Med hjælp af iNaturalist døber jeg den indtil videre en Matsort Ådselsbille. Spændende at den fandtes i vores have, men vi har vel nogle døde fugle i haven i gang imellem. Gad vide hvad en ådselsæder spiser, spiser den også små ådsler, såsom dræbersnegle eller lignede?

Selvom vi kørte en tur til Øm-kloster, blev det ikke til nogle observeringer der. Det var der ellers god muligheder til, men når man ikke er 100% fokuseret på at fastlægge nogle observeringer, bliver det tit ikke til noget. Det er åbenbart noget enten/eller.

Jeg havde håbet på at løbe ind i en flot fugleobservering eller lignede, sådan en fugl som bare sidder foran en, men det skete ikke. Jeg så flere Skarve i luften, så de kunne skrives ned. Og jeg er ret sikker på at der var en del Munke i træerne ved Øm kloster – tror det eller ej – men jeg føler mig ikke sikker nok endnu til at registrere Munkene bare på deres sang.
Det er endnu et meget flot sted til at sidde stille en tidlig morgen eller sådan. En time uden forstyrelser, eller flere timer. Dejligt.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.