8. Juli 2020

Ikke helt skap, men alligevel efter min mening et meget flot billede. Sikke en farver, form og mønstre. En blomst af en sommerfuglelarve. Måske er det en Kanelbjørn igen, men jeg er ikke sikker.

Og det efter der tidligere var en del Blodplet-larver lige foran mig da jeg ville læse et skilt:

Jeg har virkeligt ikke set mange sommerfugle endnu i år, men disse larver giver lidt håb om at der måske kommer nogle flere senere i år.

Dagens oplevelsen var en Spurvehøg, som pludseligt kom flyvende i stor fart og med skarpe vendinger til foderbrættet ved terassen. Spurvene fløj til alle sider, og en tog den lange vej over grasplænen. Høgen gik efter den, og de forsvandt begge bag nogle buske, men vi kunne se høgen flyve væk med en spurv i kløverne.

Senere kom den igen (der er/var også mange spurve i vores have – i hvert fald 9), hvor den sætte sig lige så stille ind i busken, som spurvene bruger til at skjule sig ind og se efter om de tør tage den sidste soring til foderbrættet. Igen fløj Spurvehøgen efter en spurv, men vi kunne ikke se om den fangede den.

Nu er jeg lidt spændt på at se hvor mange spurve der er i morgen, eller om de tør vise sig.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


OM OREWOET

Familiefar, ser på fugle fra terrassestolen og i den lokale natur. Holder også lidt øje med alt andet liv.
Bor i Skanderborg Kommune


Kategorier:


99Arter Anebjerg Bogfinke Boligbirding Boligfugl DOF Egern Flagermus Fotografi Fugle Grågæs Gråspurv Gulspurv Haven Hvid Vipstjert Hvinand Hættemåge iNaturalist Jernspurv Kamera Lydoptagelse Matrikelart Mossø Mus Musvåge Ravn Rød Glente Rødhals Rødstjert Rørhøg Sjagger Skanderborg Sø Skarv Skovskade Skovspurv Solsort Spurvehøg Spætmejse Stillits Stor Flagspætte Stormmåge Stær Sumpmejse Sølvmåge Tornirisk Tornsanger Tyrkerdue Tårnfalk Video YouTube