6. September 2020

Solnedgang inklusiv Tårnfalk (formindsket version for ikke at fylde min media library for hurtigt).

Denne søndag blev der kigget ivrigt ud af vinduet, for at se om der ikke kunne tilføjes en fugleart mere til denne uges Boligfugl. Men selvom der vrimlede med fugl, blev der ikke nogen nyt art. Til sønnen gik fra bordet efter morgenmad, og mens han drejede rundt til at gå til køkkenet med tallerken sagde: “Hej, en Flagspætte..”.
Og det blev så til fugleart nr. 32 i denne uge, set eller hørt fra matriklen. Det må være et rekord antal.
Højdepunktet i denne ugen var nok Rørhøgen, men også den store flok Canadagæs som fløj så lavt forbi vores have.
I øjnefaldende fraværende er Musvåge, den plejer jeg altid at se i løbet af en uge, tæt på eller langt væk. Til sidst i denne uge var jeg meget opmærksom på musvågesilhouetter, men altså uden resultat.

Og Gråspurvene var tilbage i dag. Hele 4 styks (2 par) fløj rundt i haven og solbadede som om de altid havde været der. Den 1. september så jeg en noget sky hun-gråspurv, men ellers var det sidst den 12. August 2020 at jeg så Gråspurve i haven. Så de har været væk i nogle uger.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


OM OREWOET

Familiefar, ser på fugle fra terrassestolen og i den lokale natur. Holder også lidt øje med alt andet liv.
Bor i Skanderborg Kommune


Kategorier:


99Arter Anebjerg Bogfinke Boligbirding Boligfugl DOF Egern Flagermus Fotografi Fugle Grågæs Gråspurv Gulspurv Haven Hvid Vipstjert Hvinand Hættemåge iNaturalist Jernspurv Kamera Lydoptagelse Matrikelart Mossø Mus Musvåge Ravn Rød Glente Rødhals Rødstjert Rørhøg Sjagger Skanderborg Sø Skarv Skovskade Skovspurv Solsort Spurvehøg Spætmejse Stillits Stor Flagspætte Stormmåge Stær Sumpmejse Sølvmåge Tornirisk Tornsanger Tyrkerdue Tårnfalk Video YouTube