5. August 2020

Igen ikke verdens bedste billede, men det er synligt at det er en Lille Lappedykker. Kun den anden gang at jeg ser den, den første var for nogle dage siden ved Mossøen. Det hjælper at have set den før, man har meget nemmere ved at genkende den.
Fantastisk at jeg kunne se den kun efter en cirka 20 minutters aften-gåtur hjemmefra.

Dette billede var noget bedre:

Men det er af den samme Musvåge som jeg allerede har en del billeder af – tror jeg. Men fint alligevel.

Der var også en gruppe med hele 29 Gråkrager, mindst, de var langt væk og jeg tælte kun dem jeg kunne identificere 100% sikker. Jeg mindes ikke at have set så mange Gråkrage samlet. Der var kun en enkelt Råge og nogle Allike ind i gruppen. De slog sig ned midt på en mark, det lignede nærmest som om de forberedte sig til natten.

Der var også nogle billeder fra vores have. Jeg syntes selv at denne flue er lidt af en beauty:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


OM OREWOET

Familiefar, ser på fugle fra terrassestolen og i den lokale natur. Holder også lidt øje med alt andet liv.
Bor i Skanderborg Kommune


Kategorier:


99Arter Anebjerg Bogfinke Boligbirding Boligfugl DOF Egern Flagermus Fotografi Fugle Grågæs Gråspurv Gulspurv Haven Hvid Vipstjert Hvinand Hættemåge iNaturalist Jernspurv Kamera Lydoptagelse Matrikelart Mossø Mus Musvåge Ravn Rød Glente Rødhals Rødstjert Rørhøg Sjagger Skanderborg Sø Skarv Skovskade Skovspurv Solsort Spurvehøg Spætmejse Stillits Stor Flagspætte Stormmåge Stær Sumpmejse Sølvmåge Tornirisk Tornsanger Tyrkerdue Tårnfalk Video YouTube