4. August 2020

Så var den der! Endeligt et billede af et pindsvin. Desværre med mobilen, så et enorm dårligt billede, men alligevel. Mon ikke at det er det samme pindsvin som jeg så for to dage siden på samme sted.

Og der var en mus i kompostbeholderen, som ikke løb væk i første omgang, men som gemte sig mellem grønsagsaffaldet. Den dykkede dog ned i madresterne inden jeg kunne hente et kamera.

En stille dag ellers, hvor jeg kun kunne tilføje en Dompap og en Husskade til ugens liste til Boligfugl. Men jeg prøvede heller ikke alt for meget.

Jeg har tænkt over at rense min todo lister i et forsøg at få lidt styr på alt jeg vil. Fordi det er meget. Naturen er et stort emne. Nok til af fylde flere liv med.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


OM OREWOET

Familiefar, ser på fugle fra terrassestolen og i den lokale natur. Holder også lidt øje med alt andet liv.
Bor i Skanderborg Kommune


Kategorier:


99Arter Anebjerg Bogfinke Boligbirding Boligfugl DOF Egern Flagermus Fotografi Fugle Grågæs Gråspurv Gulspurv Haven Hvid Vipstjert Hvinand Hættemåge iNaturalist Jernspurv Kamera Lydoptagelse Matrikelart Mossø Mus Musvåge Ravn Rød Glente Rødhals Rødstjert Rørhøg Sjagger Skanderborg Sø Skarv Skovskade Skovspurv Solsort Spurvehøg Spætmejse Stillits Stor Flagspætte Stormmåge Stær Sumpmejse Sølvmåge Tornirisk Tornsanger Tyrkerdue Tårnfalk Video YouTube