3. August 2020

3. August 2020

Det er vel en lidt underligt insekt. En Kæmpeprydvinge ifølge iNaturalist. Det lyder lidt mere voldsomt end virkeligheden, Den var vist på hele 2 cm. måske, men se den mærkelige konstruktion foran munden. Eller er det munden?

Jeg har indsendt mit formular til Boligfugl af Juli, men jeg havde ikke Boligfugl for øjne da jeg skrev observationer ned. Så i August vil jeg forsøge at gå målrettet efter antal arter per uge. I dag blev det allerede til 13 arter, og jeg har næsten en hel måned tilbage for at se om jeg kan nå op til de 31 arter -set fra matriklen – fra Juli.

Den mest iøjnefaldende art for i dag var Stillits, dem så og hørte jeg flyve forbi, og senere fløj der en Stillits til vores rønnebærtræ. De er vel ikke helt så sjældent her omkring.


Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


OM OREWOET

Familiefar, ser på fugle fra terrassestolen og i den lokale natur. Holder også lidt øje med alt andet liv.
Bor i Skanderborg Kommune


Kategorier:


99Arter Anebjerg Bogfinke Boligbirding Boligfugl DOF Egern Flagermus Fotografi Fugle Fuglesang Grågæs Gulspurv Haven Hvinand Hættemåge iNaturalist Jernspurv Kamera Lindholm Hoved Lydoptagelse Matrikelart Mossø Mus Musvåge Ravn Rød Glente Rødhals Rødstjert Rørhøg Sjagger Skanderborg Sø Skarv Skovskade Skovspurv Solsort Sortspætte Spurvehøg Spætmejse Stillits Stor Flagspætte Stormmåge Stær Sølvmåge Tornirisk Tornsanger Tyrkerdue Tårnfalk Video YouTube