4. September 2020

En fint dag med solskin og skyer og en behageligt temperatur. Jeg gik en længere tur i Anebjerg i dag, Fruering siden. Det blev til flere billeder af planter, blandt andet denne Bladhovedtidsel (siger iNaturalists AI). Iblandt de observationer fra i dag (18) var der 1 nyt art: Rejnfan. Og det beviser med det samme at der er mange arter som man ikke lige tager et billede af fordi de er så almindeligt.

Det var især fuglene som jeg prøvede at lægge mærke til, men der var ikke meget at se. Kun 12 arter i mere end 2 timer. Eneste lidt mindre almindeligt art var Gulspurven igen.

Gulspurv

Det er nok fordi jeg ikke gik helt så langsomt som jeg burde for at se flere fuglearter. Idag var det meningen at se de nye stier, og se om jeg også kunne finde noget.

Der var blandt andet Hedelibeller på stien, en Spidsmus, Stor Rovbille, en Storplettet Perlemorsommerfugl igen og 3 Skrubtudser.

Og flotte udsigter.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


OM OREWOET

Familiefar, ser på fugle fra terrassestolen og i den lokale natur. Holder også lidt øje med alt andet liv.
Bor i Skanderborg Kommune


Kategorier:


99Arter Anebjerg Bogfinke Boligbirding Boligfugl DOF Egern Flagermus Fotografi Fugle Grågæs Gråspurv Gulspurv Haven Hvid Vipstjert Hvinand Hættemåge iNaturalist Jernspurv Kamera Lydoptagelse Matrikelart Mossø Mus Musvåge Ravn Rød Glente Rødhals Rødstjert Rørhøg Sjagger Skanderborg Sø Skarv Skovskade Skovspurv Solsort Spurvehøg Spætmejse Stillits Stor Flagspætte Stormmåge Stær Sumpmejse Sølvmåge Tornirisk Tornsanger Tyrkerdue Tårnfalk Video YouTube