31. Juli 2020

Det var egentlig så enkelt som at gå til det rigtige sted, se på tavlen hvilken ugle man kan møde der, gå 5 meter og se en ret sjældent fugl. Og så kom Bjergvipstjert med i min nye livsliste som nr 91.

Og fint var den, og den vippende og hoppede næsten med hele kroppen, meget mere end den hvide vipstjert.

Den blev set ved Skovmøllen ved Moesgaard. Jeg gik turen fra parkeringspladsen ved museet, til Skovmøllen og derfra til fiskehuset ved stranden. Især omkring det gamle moesgaard museum var der rigtig mange småfugl. Alene dette område var bestemt et besøg værd. Nu gik jeg lidt for stærkt, og fangede kun en Stillits med kameraet.

Men skoven, og stranden var også meget flot. Området skal med i en liste med steder som man burde besøge ofte.

Jeg har igen ikke udarbejdet alle billeder, så jeg kommer lidt bagud, forhåbentligt kan jeg indhente det i løbet af næste uge. Fra i dag er det især nogle planter som jeg ikke har identificeret endnu.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.