1. August 2020

Det er så flot at se at den blå himmel pludseligt fyldes med sådan nogle flotte fugler, som bare cirkler rund og rund og pynter på himlen.
Jeg er ret sikker på at det er Stormmåger, og jeg har sat dem til 25 stykker.

I haven var der mindst 7 Dagpåfugleøje. Nu er de for alvor kommet, og man kan se dem mange steder.

Ved et tilfalde så jeg i dag en flagermus dukke fra en åbning af et hus. Og så en til, og en til…. til der til sidst var omkring 30 af dem. Det var meget specielt at se dem komme ud af deres skjul en for en. Og de larmede faktisk i deres skjul, ret meget og tydeligt, en lyd som nærmeste mindes om fugle.

Og til allersidst, sent om aften, så jeg endeligt en Pindsvin! Endeligt. Men desværre lukkede jeg først en dør bag mig, og så var den forsvunden igen. Kun lyden af noget som bevægede sig gennem det tætte buskads var tilbage. Så ingen billede desværre. Det ville ellers også kun havde været et meget dårligt billede af mobiltelefonen.

Jeg vil nok ikke skrive den i 99arter, nu at jeg ikke har et billede. Hvorfor ved jeg ikke, men der er så mange sjove ting som hver dag kan opleves i naturen, at jeg måske ikke er så interesseret i at gøre meget for at få flere arter i 99arter. Men et billede ville have været rart, og så vil den automatisk havne i projektet 99arter.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


OM OREWOET

Familiefar, ser på fugle fra terrassestolen og i den lokale natur. Holder også lidt øje med alt andet liv.
Bor i Skanderborg Kommune


Kategorier:


99Arter Anebjerg Bogfinke Boligbirding Boligfugl DOF Egern Flagermus Fotografi Fugle Grågæs Gråspurv Gulspurv Haven Hvid Vipstjert Hvinand Hættemåge iNaturalist Jernspurv Kamera Lydoptagelse Matrikelart Mossø Mus Musvåge Ravn Rød Glente Rødhals Rødstjert Rørhøg Sjagger Skanderborg Sø Skarv Skovskade Skovspurv Solsort Spurvehøg Spætmejse Stillits Stor Flagspætte Stormmåge Stær Sumpmejse Sølvmåge Tornirisk Tornsanger Tyrkerdue Tårnfalk Video YouTube