31. Januar 2020

Udarbejdet de sidste billeder fra i går, med træløberen(det perfekte billede -for min kamera – var der desværre ikke helt) og (endeligt! Mit første for iNaturalist) egern.

Og så var der gårsdagens overraskelse:

Jeg havde godt nok turet gennem min kikkert over Skanderborg Sø, for at se om der ikke gemte sig en anden art end troldand i de store grupper. Men jeg kunne ikke finde noget. På billeded af – hvad jeg tænkte var – en sølvmåge var dog bl.a. disse ander, som iNaturalist bestemte som hvinande.
Selvom jeg – siden juni 2019 -kun er på 66 fuglearter som jeg kunne tage et eller andet billede af -er det allerede blevet lidt svært af finde nye arter i omgivelsen. Men det lykkedes altså på denne tilfældige måde i går. Hvinand havde jeg nemlig ikke endnu.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.