30. Juni 2020

Har med meget stor fornøjelse set dagens afsnit af 1, 2, 3 dyr på TV2. Nåede derfor ikke at udarbejde dagens observationer, selvom det i bund og grund kun var 1.

Det lykkedes nemlig at tage et billede gennem stuens åbne vindue af en ung råge med sort næb ude regnen på marken. Det var kun klart for mig at det var en råge fordi den blev madet af en Råge.

Og jeg vil ikke skrive om alle vores forsøg at jage fuglene væk fra kirsebærtræet, kun for at opdage at der på et tidspunkt var 22 Råger i træet.

Jeg har ikke talt dem endnu, men jeg tror faktisk at den store flok ude på marken og omkring i dag var på cirka 200 krage fugle.

Jeg må prøve at tælle dem i morgen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


OM OREWOET

Familiefar, ser på fugle fra terrassestolen og i den lokale natur. Holder også lidt øje med alt andet liv.
Bor i Skanderborg Kommune


Kategorier:


99Arter Anebjerg Bogfinke Boligbirding Boligfugl DOF Egern Flagermus Fotografi Fugle Grågæs Gråspurv Gulspurv Haven Hvid Vipstjert Hvinand Hættemåge iNaturalist Jernspurv Kamera Lydoptagelse Matrikelart Mossø Mus Musvåge Ravn Rød Glente Rødhals Rødstjert Rørhøg Sjagger Skanderborg Sø Skarv Skovskade Skovspurv Solsort Spurvehøg Spætmejse Stillits Stor Flagspætte Stormmåge Stær Sumpmejse Sølvmåge Tornirisk Tornsanger Tyrkerdue Tårnfalk Video YouTube