30. April 2020

Efter kun 2 dage med regn findes der pludseligt en svamp på terassen. Meget overraskende efter den meget tøre måned April. Jeg ved stort set ingenting om svampe, så jeg har ingen ide. Men jeg har oploaded den til iNaturalist.

Jeg kan se at jeg har skrevet 52 fuglearter ned i April. Rød Glente, Rødstjert, Engpiber og Bomlærke er nogle af mine favouriter. Men der er egentlig mange. Jeg kan se at jeg kun har skrevet 1x en allike og en gråspurv ned. Det overrasker mig, fordi jeg har set langt flere. Især gråspurv ser jeg stort set dagligt.

I marts måned har jeg skrevet 49 arter ned. I morgen starter en ny måned. Måske 50 arter igen?


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.