30. April 2020

Efter kun 2 dage med regn findes der pludseligt en svamp på terassen. Meget overraskende efter den meget tøre måned April. Jeg ved stort set ingenting om svampe, så jeg har ingen ide. Men jeg har oploaded den til iNaturalist.

Jeg kan se at jeg har skrevet 52 fuglearter ned i April. Rød Glente, Rødstjert, Engpiber og Bomlærke er nogle af mine favouriter. Men der er egentlig mange. Jeg kan se at jeg kun har skrevet 1x en allike og en gråspurv ned. Det overrasker mig, fordi jeg har set langt flere. Især gråspurv ser jeg stort set dagligt.

I marts måned har jeg skrevet 49 arter ned. I morgen starter en ny måned. Måske 50 arter igen?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


OM OREWOET

Familiefar, ser på fugle fra terrassestolen og i den lokale natur. Holder også lidt øje med alt andet liv.
Bor i Skanderborg Kommune


Kategorier:


99Arter Anebjerg Bogfinke Boligbirding Boligfugl DOF Egern Flagermus Fotografi Fugle Grågæs Gråspurv Gulspurv Haven Hvid Vipstjert Hvinand Hættemåge iNaturalist Jernspurv Kamera Lydoptagelse Matrikelart Mossø Mus Musvåge Ravn Rød Glente Rødhals Rødstjert Rørhøg Sjagger Skanderborg Sø Skarv Skovskade Skovspurv Solsort Spurvehøg Spætmejse Stillits Stor Flagspætte Stormmåge Stær Sumpmejse Sølvmåge Tornirisk Tornsanger Tyrkerdue Tårnfalk Video YouTube