3. januar 2023

Sumpmejse

Det blev kun til ca. 45 min. Boligbirding, som nu ikke bragte det helt store. Men det lykkedes dog at identificere en flok Kvækerfinke fra uskarpe billeder, sådan at jeg i alt kom op på 21 arter i 3 dage. Det går og det kører nu.

Jeg optog lyd i de 45 min, uden det helt store resultat. Bilerne og vinden fylder meget, men da Tårnfalken landede i rønnebær træet larmede en sumpmejsen ret højt.

Med hjælp af Ocenaudio (som jeg har downloaded for nogle dage siden) lykkedes det (4 jan) at filtrere optagelsen med en high pass og Low pass filter, sådan at det faktisk er ret fint nu. Ikke dårligt for optagelsen nr 2, og endda en Sumpmejse. Mon ikke det bliver Januars bedste optagelse.

Jeg kunne tilføje en Hættemågen ved Aldi supermarket, men jeg er ikke startet endnu med min Grønårsliste, og jeg kørte dertil i bil.


One for the future perhaps:

Via Mark Lewis Mastodon – on Invasive Non Native species:

Red-billed Leiothrix

As with other INNS, gardens are also likely to be a major source of records, as birds will appear in the open at feeding stations and have a good chance of being noticed by one of several million potential observers (Davies et al. 2009, Cammack et al. 2011). When seen, the Red-billed Leiothrix is unlikely to be confused with another species, but may be unfamiliar to many birdwatchers. Indeed, aside from the single ringing record, many of the recent records in Britain appeared after garden observers posted images or comments on social media to request help with identification.

https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/ibi.13090


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.