29. November 2020

Begyndte dagen med at lytte til en dejligt reportage om et besøg på en ny ø i et stor hollandsk brakvandsområde, som man kun kan sejle til, og hvor mere end halvdelen er beskyttet: Marker Wadden.
Det er et rigtigt fint ide at lave en sammensætning af fuglelyde på en tur, sammen med vind og vand. Jeg fik hjemve til tidligere oplevelser (og nu om aften er det ikke væk endnu).

Her er en tweet som linker til en spoitify optagelsen af det:

Efter det så vi 3 jæger som gik ind i det lokale skov. Det virkede lidt underligt, fordi det er langt siden at jeg har hørt eller set vildtliv der.

Der var lidt mere liv i haven: de 5 Tyrkerduer er kommet til at blive i området, men i dag var der også 3 Grønirisk igen – som sad så fantastisk på den højeste gren i kirsebærtræet – 2 Gulspurve og hele 3 Gråspurve (ser normalt kun 1 en gang imellem). Stor Flagspætte han kom 3 gange i løbet af dagen, og da han en gang fløj tilbage til skoven, kom en anden fugl fra en anden have og fløj med ham – og på samme måde. Så mon ikke han og hun var begge på besøg i området.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


OM OREWOET

Familiefar, ser på fugle fra terrassestolen og i den lokale natur. Holder også lidt øje med alt andet liv.
Bor i Skanderborg Kommune


Kategorier:


99Arter Anebjerg Bogfinke Boligbirding Boligfugl DOF Egern Flagermus Fotografi Fugle Grågæs Gråspurv Gulspurv Haven Hvid Vipstjert Hvinand Hættemåge iNaturalist Jernspurv Kamera Lydoptagelse Matrikelart Mossø Mus Musvåge Ravn Rød Glente Rødhals Rødstjert Rørhøg Sjagger Skanderborg Sø Skarv Skovskade Skovspurv Solsort Spurvehøg Spætmejse Stillits Stor Flagspætte Stormmåge Stær Sumpmejse Sølvmåge Tornirisk Tornsanger Tyrkerdue Tårnfalk Video YouTube