28. April 2020

Igen spillede børnene en rulle i dagens observering. Jeg ville nemligt ikke gå udenfor, for ikke at lokke et forkølet barn med udenfor. Derfor aftalte vi at vi så skulle finde noget at fotografere ved at se ud af vinduerne. Vi prøvede alle vinduer, men fandt ikke engang en flue som var stor nok til at blive fotograferet.

Til vi kom til det sidste vindue, hvor jeg forklarede at her havde vi et flot udsigt, sådan at vi kunne se mere end bare nogle fluer. Til min forbavselse var det sandt, fordi næsten med det samme kom 2 spætmejser flyvende til træet foran vinduet. Og de var der længe nok til at blive fotograferet og set på med kikkerten.
Indtil videre har jeg kun set 1 gang 1 spætmejse i vores have, og det meget kort. Så dagens besøg, på det helt rigtige tidspunkt, var nærmest et mirakel.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


OM OREWOET

Familiefar, ser på fugle fra terrassestolen og i den lokale natur. Holder også lidt øje med alt andet liv.
Bor i Skanderborg Kommune


Kategorier:


99Arter Anebjerg Bogfinke Boligbirding Boligfugl DOF Egern Flagermus Fotografi Fugle Grågæs Gråspurv Gulspurv Haven Hvid Vipstjert Hvinand Hættemåge iNaturalist Jernspurv Kamera Lydoptagelse Matrikelart Mossø Mus Musvåge Ravn Rød Glente Rødhals Rødstjert Rørhøg Sjagger Skanderborg Sø Skarv Skovskade Skovspurv Solsort Spurvehøg Spætmejse Stillits Stor Flagspætte Stormmåge Stær Sumpmejse Sølvmåge Tornirisk Tornsanger Tyrkerdue Tårnfalk Video YouTube