29. August 2020

Ifølge iNaturalist er dette en Hvidåret Græsugle. Det lyder flot, og det synes jeg også den er. Det ville være svært at at lave noget så fint og flot som menneske. Mon ikke vi ville kalde det kunst.
Den var på dørtrindet af terassedøren da jeg åbnede den.

Der var lidt liv i haven i dag, men der var ikke meget tid og ro til at registrere det. Men der var en Grønirisk familie, hvor der var 1 voksen Grønirisk som gav mad til 2 ungfugle. Dejligt at se at de også fik unge. Samtidigt var der en Gærdesanger, og nogle fugle som ligner en Munk/ung Tornsanger/ Havesanger:

På dette øjeblik at billeded blev taget, kunne jeg godt have ønsket mig lidt mere ro, men nu må jeg nøjes med det jeg har. Jeg under mig om nogen kan sige hvad det er.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


OM OREWOET

Familiefar, ser på fugle fra terrassestolen og i den lokale natur. Holder også lidt øje med alt andet liv.
Bor i Skanderborg Kommune


Kategorier:


99Arter Anebjerg Bogfinke Boligbirding Boligfugl DOF Egern Flagermus Fotografi Fugle Grågæs Gråspurv Gulspurv Haven Hvid Vipstjert Hvinand Hættemåge iNaturalist Jernspurv Kamera Lydoptagelse Matrikelart Mossø Mus Musvåge Ravn Rød Glente Rødhals Rødstjert Rørhøg Sjagger Skanderborg Sø Skarv Skovskade Skovspurv Solsort Spurvehøg Spætmejse Stillits Stor Flagspætte Stormmåge Stær Sumpmejse Sølvmåge Tornirisk Tornsanger Tyrkerdue Tårnfalk Video YouTube