27. Juli 2020

Nu at ferien er slut blev det til en half times observation omkring kl 9. Men det var ikke særligt begivenhedsrig. De sidste 2 minutter blev brugt til at se ud over marken og fra et vindue ved siden af huset. Der er der nogle bærbuskene, hvor jeg kunne tage dette billede.

Indtil videre har jeg stort set kun set på benene for at se om en fugle var en Tornsanger eller en Gærdesanger. Men på dette billede kan jeg godt se at der er, som de siger, meget mere brunt på ryggen af en Tornsanger. Det er faktisk et stort forskel.
Så nu må jeg se om jeg næste gang kan identificere et af de to arter ved hjælp af ryggens farve.

I øverigt nok ret specialt, at kunne tage et billede med en Tornsanger og Gærdesanger så tæt på hinanden, og så oven i købet taget fra bag vinduet i ens eget hus.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


OM OREWOET

Familiefar, ser på fugle fra terrassestolen og i den lokale natur. Holder også lidt øje med alt andet liv.
Bor i Skanderborg Kommune


Kategorier:


99Arter Anebjerg Bogfinke Boligbirding Boligfugl DOF Egern Flagermus Fotografi Fugle Grågæs Gråspurv Gulspurv Haven Hvid Vipstjert Hvinand Hættemåge iNaturalist Jernspurv Kamera Lydoptagelse Matrikelart Mossø Mus Musvåge Ravn Rød Glente Rødhals Rødstjert Rørhøg Sjagger Skanderborg Sø Skarv Skovskade Skovspurv Solsort Spurvehøg Spætmejse Stillits Stor Flagspætte Stormmåge Stær Sumpmejse Sølvmåge Tornirisk Tornsanger Tyrkerdue Tårnfalk Video YouTube