26. Maj 2020

Sommeren er såsnart på vej, men jeg mangler at se nogle insekter endnu. I dag var der dog endeligt svirrefluer, som denne Almindelige Kuglebærerflue, eller dobbelbåndet svirreflue. Der er et hjørne i haven hvor jeg fandt dem i dag.
Det lykkedes dog ikke endnu at tage et billede af en dobbelbåndet svirreflue. Der mangler nok blomster i haven, vi har ikke mange.

Der fløj to gange en guldsmed forbi, uden at jeg kunne tage et billede af et i vores have endnu. Sommerfugle er der heller ikke mange af endnu. Det er stort set kun Aurora og Kålsommerfugle.

Tæger har jeg slet ikke set endnu.

Dagen startede med sangen af en Tornsanger – det er som om jeg ser dem alle steder i øjeblikket – den sad i vores have i rønnebærtræet og sang på livet løs. Om aften vart den tilbage samme sted, for at synge lidt videre.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


OM OREWOET

Familiefar, ser på fugle fra terrassestolen og i den lokale natur. Holder også lidt øje med alt andet liv.
Bor i Skanderborg Kommune


Kategorier:


99Arter Anebjerg Bogfinke Boligbirding Boligfugl DOF Egern Flagermus Fotografi Fugle Grågæs Gråspurv Gulspurv Haven Hvid Vipstjert Hvinand Hættemåge iNaturalist Jernspurv Kamera Lydoptagelse Matrikelart Mossø Mus Musvåge Ravn Rød Glente Rødhals Rødstjert Rørhøg Sjagger Skanderborg Sø Skarv Skovskade Skovspurv Solsort Spurvehøg Spætmejse Stillits Stor Flagspætte Stormmåge Stær Sumpmejse Sølvmåge Tornirisk Tornsanger Tyrkerdue Tårnfalk Video YouTube