26. Februar 2020

Nu er foråret kommet/på vej!

(Dårligt kvalitet optagelse, fordi jeg har fjernet den hårde vind på optagelsen)

Der var faktisk ret mange sanglærker på min tur ved Skanderborg Sø i dag. Grågæs og Sanglærker. For mig var det første gang i år at jeg med sikkerhed kunne sige at jeg så og hørte sanglærker. Og lige nu lå der noget sne om morgen og kommer der lidt frost om natten…

Interessant at jeg kunne fjerne det meste af den meget hård vind på optagelsen, som gjorde det næsten umuligt at lytte til optagelsen. Kvaliteten er vel blevet ret dårligt af det, men nu kan det artsbestemmes uden ondt i ørene.

Jeg kunne ikke udarbejde flere billeder i dag, og jeg har også en historie om en gulspurv på ventelisten. Det kommer altså.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.