25. Februar 2020

Gårsdagens fugle blev identificeret som forventet på iNaturalist, så nu har jeg endegyldigt set en Sortspætte, Skovskade og den Spurvehøg som ses på billede foroven.

Jeg var vel lidt i tvivl om hvorvidt det var nemt at se om det er en spurvehøg hun, eller en duehøg (fordi jeg synes at fuglen fra i går var ret stor), men iNaturalist var åbenbart ikke i tvivl, og som jeg læste på fugleognatur – hvis fuglen ses ved bebyggelse er det nok en spurvehøg.

I øverigt har det flotte og meget sympatiske YouTube kanal “Naturen i Danmark” lige lavet en lille video om spurvehøg:

(Det kan anbefales at at se nogle flere videoer af Naturen i Danmark)

Selv har jeg i dag også oprettet en youtube-konto. Jeg har ikke nogle planer om at lave en decideret videokanal, men jeg vil gerne kunne vise nogle klip på hjemmesiden, og hvem ved lave en enkelt video en gang imellem.

Som test har jeg oploaded den spontane video af alle vandløb i skoven fra den 22. februar. Optaget i vind og regn. Og ja, tjek, den kan vises her.

Fra skoven den 22. februar 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


OM OREWOET

Familiefar, ser på fugle fra terrassestolen og i den lokale natur. Holder også lidt øje med alt andet liv.
Bor i Skanderborg Kommune


Kategorier:


99Arter Anebjerg Bogfinke Boligbirding Boligfugl DOF Egern Flagermus Fotografi Fugle Grågæs Gråspurv Gulspurv Haven Hvid Vipstjert Hvinand Hættemåge iNaturalist Jernspurv Kamera Lydoptagelse Matrikelart Mossø Mus Musvåge Ravn Rød Glente Rødhals Rødstjert Rørhøg Sjagger Skanderborg Sø Skarv Skovskade Skovspurv Solsort Spurvehøg Spætmejse Stillits Stor Flagspætte Stormmåge Stær Sumpmejse Sølvmåge Tornirisk Tornsanger Tyrkerdue Tårnfalk Video YouTube