24. Juli 2020

Det værste som kunne ske ved fuglehuset som husede Musvitterne er åbenbart sket. Den 6. Juni fandt vi en død Musvit under et af vores vinduer, og vi tænkte med det samme på de unge som måtte være i fuglehuset.
Da der måtte være mindst 1 voksen Musvit tilbage, ville jeg ikke forstyre ved at se ind i fuglehuset. Det var meget stille ved fuglehuset med det samme, så jeg håbede på at ungerne måske var fløjet ud.

Som ses på det billede fra i dag var de det altså ikke.
Og spørg mig ikke hvor alle de farver kommer fra. Jeg har ingen ide, og det ligner også noget unaturligt materiale de har samlet. Det skal gøres rent så hurtigt som muligt, men faktisk skal fuglehuset kasseres. Det er mere end en håndværkertilbud.

I går lå denne flotte fjer i haven. Med hjælp af hjemmesiden Vogelfedern.de kunne den bestemmes at det er fra en Tårnfalk, hvilket giver god mening, fordi der har været Tårnfalk tæt på vores have de sidste dage, og mon ikke at den er begyndt at bruge vores Rønnebærtræ som udkigpost en gang imellem.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


OM OREWOET

Familiefar, ser på fugle fra terrassestolen og i den lokale natur. Holder også lidt øje med alt andet liv.
Bor i Skanderborg Kommune


Kategorier:


99Arter Anebjerg Bogfinke Boligbirding Boligfugl DOF Egern Flagermus Fotografi Fugle Grågæs Gråspurv Gulspurv Haven Hvid Vipstjert Hvinand Hættemåge iNaturalist Jernspurv Kamera Lydoptagelse Matrikelart Mossø Mus Musvåge Ravn Rød Glente Rødhals Rødstjert Rørhøg Sjagger Skanderborg Sø Skarv Skovskade Skovspurv Solsort Spurvehøg Spætmejse Stillits Stor Flagspætte Stormmåge Stær Sumpmejse Sølvmåge Tornirisk Tornsanger Tyrkerdue Tårnfalk Video YouTube