23. December 2020

Det er glædeligt at se at det lykkes at få billeder af mørke silhuetter til at fremstå som fint nok og genkendeligt efter bearbejdning i Darktable.
Disse Skarve fløj over villakvarteret, og ikke engang så tæt på.

Vi tog også på en lille familietur i det lokale skov, hvor vi ikke så så meget. Vi larmede og stampede sikkert for meget. Men da vi stod stille på et godt sted i skoven, og holdt os musestille i flere minutter så og hørte vi pludseligt en Stor Flagspætte, 2 Skovskader, Blåmejse, Musvit, Spætmejse og en Gærdesmutte. Alt i et par minutter.

Ellers er det stadigvæk meget stille omkring boligen. Der er fugle omkring, men jeg kommer ikke ud over de 28 fuglearter som jeg fik registreret i Boligbirding December. Ingen Grågæs, Fiskehejre, Musvåge, Ringdue eller Gulspurv i december indtil videre.
Der kommer lidt mere lys og lidt kulde de kommende dage, måske giver det nogle nye observationer.
Men Skarver er der, de flyver i øjeblikket næsten dagligt over. Stort set altid mod Nord. Gad vide hvor de er på vej til.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


OM OREWOET

Familiefar, ser på fugle fra terrassestolen og i den lokale natur. Holder også lidt øje med alt andet liv.
Bor i Skanderborg Kommune


Kategorier:


99Arter Anebjerg Bogfinke Boligbirding Boligfugl DOF Egern Flagermus Fotografi Fugle Grågæs Gråspurv Gulspurv Haven Hvid Vipstjert Hvinand Hættemåge iNaturalist Jernspurv Kamera Lydoptagelse Matrikelart Mossø Mus Musvåge Ravn Rød Glente Rødhals Rødstjert Rørhøg Sjagger Skanderborg Sø Skarv Skovskade Skovspurv Solsort Spurvehøg Spætmejse Stillits Stor Flagspætte Stormmåge Stær Sumpmejse Sølvmåge Tornirisk Tornsanger Tyrkerdue Tårnfalk Video YouTube