23. August 2020

En kort smuttur til Gram vandhuller (Anebjerg) i dag, et kvarter i regnvejr og solskin. Så det var fint nok overhovedet at finde noget. Denne Tyndbenet Jagtedderkop er nyt for mig, jeg har kun set 1 andet type af familien før. Det kunne jeg i hvert fald slå op i iNaturalist. Sjovt at jeg nu har så mange observationer (> 1600) over mere end 1 år, at det begynder at bliver endu mere interessant.

Og der lå også min første rotte til iNaturalist midt på stien:

For ikke at gøre billedet alt for uhyggeligt, har jeg lavet noget gråt over et dybt sår. Det er som om noget er gået direkt efter hjertet.
Det er vel ikke så tit at man ser en rotte.

23 fuglearter blev det til i denne uge til Boligfugl (arter set fra Matriklen) – mod 25 sidste uge.
Det mest bemærkelsesværdige er at jeg ikke så en Gråspurv i denne uge, selvom de burde være nogenlunde stedfast. De sidste uge så jeg stort set kun 1 hun.
For første gang i længere tid så jeg dog nogle Skarve som fløj forbi. Dem forventer jeg flere af de kommende måneder. Det er klart at efteråret er startet i fugleverden. Så kom der også pludseligt 120 stær forbi i går, lavt overflyvende.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.