22. August 2020

Dagens billede kom fra et dejligt tur i det lokale skov med datteren. Jeg går ud fra at det er en Violetrandet Løber, men jeg venter på iNaturlist for et endeligt svar.

Det blev dagens billede fordi det lykkedes at filme mødet mellem Løberen og Ormen i mere end 2 min.

Dermed var det med det samme den mest imponerede af observationerne. Ligner det ikke som om Løberen ikke ser så godt? Den bliver temmeligt forvirret når den mister grebet på ormen og ormen flytter sig nogle centimeter. Det er som om Løberen prøver at flytte ormen, men den var meget større end kan ses på videoen, så det blev måske til en meget langt historie.

Men efter de to minuter kom regnen igen, og datteren ville videre.

Værre var det at jeg pga regnen, og dermed en smule utålmodighed, tabte en sommerfugl ud af synet, som så meget lovende ud. Den var oranje med sorte “prikker” og klart sort omkring kroppen. Sådan noget som en Sort Ildfugl, men det var det ikke vil jeg mene.
Jeg gik endda tilbage i slutningen af turen, men kunne ikke se det en gang til. Måske skulle jeg prøve i morgen igen, det er ikke langt fra huset.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.