23. April 2020

23. April 2020

Min første munk! Og endda 2 og langt og klart synligt og syngende. Så jeg havde ingen tvivl.

Temaet med sommerfugle fortsætte også i dag, med årets første Skovrandøje:

Og lige ved siden af mig, der hvor jeg holdt en pause, denne flotte Rødhovedet Kardinalbille, som er nok en tidligt fund på året. Billedet taget med min 250mm lens, men denne gang slap jeg godt fra det:


Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


OM OREWOET

Familiefar, ser på fugle fra terrassestolen og i den lokale natur. Holder også lidt øje med alt andet liv.
Bor i Skanderborg Kommune


Kategorier:


99Arter Anebjerg Bogfinke Boligbirding Boligfugl DOF Egern Flagermus Fotografi Fugle Fuglesang Grågæs Gulspurv Haven Hvinand Hættemåge iNaturalist Jernspurv Kamera Lindholm Hoved Lydoptagelse Matrikelart Mossø Mus Musvåge Ravn Rød Glente Rødhals Rødstjert Rørhøg Sjagger Skanderborg Sø Skarv Skovskade Skovspurv Solsort Sortspætte Spurvehøg Spætmejse Stillits Stor Flagspætte Stormmåge Stær Sølvmåge Tornirisk Tornsanger Tyrkerdue Tårnfalk Video YouTube