24. April 2020

Dagens fund var enten denne løvsanger, et dårligt billede, men det er min første, som jeg kun kunne genkende ved at slå dens sang op, eller denne musvåge. En hun.

Og det ved jeg kun fordi hun er netop blevet paret med en musvåge i vinterdragt. Jeg kunne lige se det, men nåede ikke at fange det på et billede. Kun hunnen som blev tilbage i et halvt minut. Derefter svævede de begge to rund om hinanden, lidt længere væk og tilbage til hinanden igen.

Nogen som jeg mødte talte om en stork i området. Jeg ved kun at der var en i Skanderborg for et stykke tid siden, så mon ikke at der har været en her engang. Jeg gik en tur til de område hvor den skulle have været, bare for en sikkerheds skyld, men der var den selvfølgeligt ikke. Spændende alligevel.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


OM OREWOET

Familiefar, ser på fugle fra terrassestolen og i den lokale natur. Holder også lidt øje med alt andet liv.
Bor i Skanderborg Kommune


Kategorier:


99Arter Anebjerg Bogfinke Boligbirding Boligfugl DOF Egern Flagermus Fotografi Fugle Grågæs Gråspurv Gulspurv Haven Hvid Vipstjert Hvinand Hættemåge iNaturalist Jernspurv Kamera Lydoptagelse Matrikelart Mossø Mus Musvåge Ravn Rød Glente Rødhals Rødstjert Rørhøg Sjagger Skanderborg Sø Skarv Skovskade Skovspurv Solsort Spurvehøg Spætmejse Stillits Stor Flagspætte Stormmåge Stær Sumpmejse Sølvmåge Tornirisk Tornsanger Tyrkerdue Tårnfalk Video YouTube