22. Juli 2020

Det blev til en kort tur i haven om aften, for at se om der var noget liv synligt på husets vægge og på planterne. Så blev det til for exempel denne –indtil videre identificeret som – Grå Knopvikler. Ellers var der mange fluer som hvilede på bladene og vægge.

Jeg har til aften en halv time føret liste over alle fuglearter jeg kunne høre eller se fra terassen. Men overflyvende måger og småfugle som flyver hurtigt over kan jeg ikke bestemme. Så ud over dem blev det til 6 arter (Tårnfalk, Husskade, Landsvale, Ringdue, Skovspurv og Gransanger). Det bliver nok langsomt mere stille om aften i haven, nu at sommeren er halvvejs forbi.

Der er mange dobbelbåndet svirrefluer i haven nu, små grupper af 5 til 10 ad gange.

Bærene på Rønnebærtræ begynder at få farve.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


OM OREWOET

Familiefar, ser på fugle fra terrassestolen og i den lokale natur. Holder også lidt øje med alt andet liv.
Bor i Skanderborg Kommune


Kategorier:


99Arter Anebjerg Bogfinke Boligbirding Boligfugl DOF Egern Flagermus Fotografi Fugle Grågæs Gråspurv Gulspurv Haven Hvid Vipstjert Hvinand Hættemåge iNaturalist Jernspurv Kamera Lydoptagelse Matrikelart Mossø Mus Musvåge Ravn Rød Glente Rødhals Rødstjert Rørhøg Sjagger Skanderborg Sø Skarv Skovskade Skovspurv Solsort Spurvehøg Spætmejse Stillits Stor Flagspætte Stormmåge Stær Sumpmejse Sølvmåge Tornirisk Tornsanger Tyrkerdue Tårnfalk Video YouTube