21. Juli 2020

Denne Rovbille kom frem om natten i køkkenet, forsvandt under køleskabet men dukkede op foran mig igen. Det er ikke ligefrem en Stor Rovbille, men alligevel lidt imponerede.

Om aften så jeg en Tamdue/Klippedue i Bydelen Højfang, hvilket faktisk kun var den anden gang at jeg kunne notere det i år. Det er sjovt at holde rede på observationerne, fordi det er faktisk lidt overraskende at en Tamdue ikke er helt almindelig i området. Men måske skal jeg holde bedre øje med duerne, fordi en almindelig tamdue kan sikkert nemt overses.

Og så blev jeg fanget på det forkerte ben ved en foderautomat, hvor jeg mente at jeg så en musvit unden farver, men med nogle klare hvid langstriber på ryggen. Jeg gik ud fra at det var en sumpmejse, men herhjemme er jeg i tvivl om ikke det var en sortmejse. Uden billeder kan man nemt komme til at tvivle hvis man ikke er helt sikker ved første syn.

Måske får jeg en anden chance.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


OM OREWOET

Familiefar, ser på fugle fra terrassestolen og i den lokale natur. Holder også lidt øje med alt andet liv.
Bor i Skanderborg Kommune


Kategorier:


99Arter Anebjerg Bogfinke Boligbirding Boligfugl DOF Egern Flagermus Fotografi Fugle Grågæs Gråspurv Gulspurv Haven Hvid Vipstjert Hvinand Hættemåge iNaturalist Jernspurv Kamera Lydoptagelse Matrikelart Mossø Mus Musvåge Ravn Rød Glente Rødhals Rødstjert Rørhøg Sjagger Skanderborg Sø Skarv Skovskade Skovspurv Solsort Spurvehøg Spætmejse Stillits Stor Flagspætte Stormmåge Stær Sumpmejse Sølvmåge Tornirisk Tornsanger Tyrkerdue Tårnfalk Video YouTube