20. Juli 2020

Denne plant vokser godt og stort på et område nær naboen. Jeg har set på det i længere tid, men det er vokset så højt at jeg begynder at tænke på at fjerne det. Så betyder det at det er blevet tid til at slå op hvad det egentlig er.

Indtil videre kommer jeg ikke længere end det måske er Slægt Geum, men faktisk ved jeg ikke engang det sikker. Jeg håber jeg snart finder ud af det, fordi lige som med alt man tager billeder af, ser den flot ud, sådan nærmere betragtet.

Jeg har heller ikke i dag set Tornsangeren i vores have. Så den byggede vel ikke en rede.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


OM OREWOET

Familiefar, ser på fugle fra terrassestolen og i den lokale natur. Holder også lidt øje med alt andet liv.
Bor i Skanderborg Kommune


Kategorier:


99Arter Anebjerg Bogfinke Boligbirding Boligfugl DOF Egern Flagermus Fotografi Fugle Grågæs Gråspurv Gulspurv Haven Hvid Vipstjert Hvinand Hættemåge iNaturalist Jernspurv Kamera Lydoptagelse Matrikelart Mossø Mus Musvåge Ravn Rød Glente Rødhals Rødstjert Rørhøg Sjagger Skanderborg Sø Skarv Skovskade Skovspurv Solsort Spurvehøg Spætmejse Stillits Stor Flagspætte Stormmåge Stær Sumpmejse Sølvmåge Tornirisk Tornsanger Tyrkerdue Tårnfalk Video YouTube